2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Poslednja vest – Kanga ne putuje na Maltu!

Objavljeno: 04.07.17 u 23:22

Vezista se ne nalazi na spisku od 20 igrača, koji sutra putuju na revanš sa Florijanom.

Ubedljiva pobeda u Beogradu protiv Florijane, daje spokoj igračima Crvene zvezde, koji su večeras odradili poslednji trening pred sutrašnji čarter let od 10.30 časova za Maltu.

Na put bi trebalo da krene 20 igraca, a trener Vladan Milojević je izabrao ekipu u kojoj, kako saznaje HotSport nije Gelor Kanga. Reprezentativac Gabona je odradio tri meča suspenzije, zbog prošlogodišnjeg isključenja sa Ludogorecom i može da nastupa od revanša prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Razlog je verovatno što je vezista imao duži odmor od ostalih kolega, kao i činjenica da se sve češće spominje želja rukovodstva da proda Kangu, igrača znalca, ali izgleda koji nikako da se uklopi u sistem od dolaska iz Rostova.

Njegova visoka plata je opterećenje za budžet i ostaje da se sačeka njegov dalji status pred naredne mečeve.

Startna postava iz prve utakmice verovatno ima za sada blagu prednost, može se očekivati i neka promena u vidu Nenada Milijaša koji je imao i više nego zapaženi učinak u Beogradu.

0
0

2 Komentara

  1. Pa posle onako „mocne“ igre u prvoj utakmici ,nije ni potreban tamo,..bice valjda opet neki penal,crveni karton…dovoljno za prolaz…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter