4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FRANCUZI PIŠU: Marsej i Sent Etjen pravе problem Zvezdi, odvode jednog od najstandardnijih?! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.17 u 22:03

Pred početak prelaznog roka se nije spominjalo često ime ovog igrača kao eventualni odlazak iz Ljutice Bogdana.

Ali su francusku prvoligaši rešili da pomrse račune Zvezdi i to, kako tamošnji mediji pišu, ponudama za Filipa Manojlovića.

Golman koji bi trebalo da bude prvi čuvar mreže u idućoj sezoni je po tim informacija želja Marseja, ali i Sent Etjena. Dva kluba koja imaju bitnu ulogu u elitnoj ligi Francuske.

Za 21-godišnjeg golmana su po pisanjima francuskih medija Marsej i Sent Etjen spremni da izdvoje cifru od oko dva miliona evra, što bi dodatno ojačalo kasu Crvene zvezde, ali i još više smanjilo brojno stanje igrača nakon odlaska Plavšića, Ristića, Sikimića, Orlandića, Petkovića, Lukovića, Poletanovića i Supića.

FOTO: crvenazvezdafk.com
0
0

4 Komentara

  1. Gorane, ja kao grobar mogu da kazem da nisi u pravu! Decko je izuzetno talentovan momak.Poseduje fantasticne reflekse i golmansku visinu. Pred njim je sigurno fantasticna karijera i drago mi je da ostvari dobar transfer.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter