17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRANSFER ZA ISTORIJU: Zvezda dobija dugo željenog fudbalera, Partizan ostao kratkih rukava!

Objavljeno: 03.07.17 u 22:20

Aleksandar Pešić sutra, posle lekarskih pregleda, postaje igrač kluba iz Ljutice Bogdana.

Nakon što je par dana proveo u Tuluzu, spakovao kofere i danas stigao u Beograd, kako je HotSport najavio, Aleksandar Pešić će postati jedan od najskupljih fudbalera u istoriji Crvene zvezde.

Po okončanju lekarskih pregleda, Pešić će potpisati trogodišnji ugovor, a cena koju će crveno-beli platiti je 750.000 evra.

Pešić bi trebalo da bude ekstra pojačanje, igrač koji donosi nešto novo svojim kvalitetima. Napraivli smo dobar posao, a biće registrovan za 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, rekao je za HotSport sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

Nova pojačanja su još uvek u fokusu, a na širem spisku se nalaze Marko Baša, Nikola Vujadinović, Brazilac Markinjoš, Goran Čaušić, kao i mladi Srđan Babić, koji je ujedno i najbliži Zvezdi, pod uslovom da dobije dozvolu Real Sosijedada.

Pokušaćemo da dovedemo do petka bar jednog štopera, a što se stranaca tiče, računamo na sve dok se ne pojavi neka ponuda, zaključio je Mrkela.

 

0
0

17 Komentara

  1. Па Цигани и прошле сезоне довели гомилу шатро врх појачања па освојили дрво са бананама

    0
    0
    Odgovori
  2. Činjenica je da on Partizanu nije potreban, pogotovo još da se daju tolike pare za njega pored Djurdjevića, Tavambe, Jovanovića, Djilasa i Vlahovića, možda će trebati jedan od januara ali sigurno ga ne bi toliko platili! Ako aktuelna uprava Partizana zadrži ovakav trend to je najveća vrednost. Zadržati kostur ekipe 3-4 godine, to u Srbiji nije bilo od Džaje i zvezdine šampionske ekipe koja je uzela sve što može da se uzme. A ovi ako uspeju da udju u LŠ završili su posao.

    0
    0
    Odgovori
  3. Najnovija vest! Na delu sednice koja je bila zatvorena za javnost U.O. Zvezde i Skupština kluba, su doneli veoma važnu odluku koja se odnosi na kadrovsku politiku kluba. Gasi se škola fudbala u okviru f.k. Crvena Zvezda, kao nepotrebna i time se u mnogome smanjuju troškovi poslovanja. Donesene su još dve odluke koje će umnogome promeniti poslovanje kluba. Prva, otvara se kamp, u nekoj savani Afrike (još nije određena zemlja) odakle će se uvoziti mladi azilanti-berači kokosa, kao kapitalna pojačanja za Zvezdu, i druga, vratiti što više rezervi, srpskog porekla, iz Evrope, koji će biti nosioci igre Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  4. Videcemo tek da li je pojacanje vredno tolikog novca.A grobari vise vise na nasim vestima nego na njihovim,tamo je monotono a ovde svaki dan neka pojacanja.Na kraju cemo imati 40 fudbalera ako ovako nastave.Koliko su kukali grobari sto ce da dodje Iliev,a on decko po mmeni radi odlican posao bolje od svih do sada u partizanu.Dovodi igrace samo koji su mu potrebni,ne gomila ih.zvezda dovede 10 pa mora od toliko igraca da ubode dva da valjaju

    0
    0
    Odgovori
  5. Nije istina da ga je sampion uopste hteo. To su provale iz rupcage! Partizan ne treba lenje teskase,eto vam ga. Sad ste kompletirali 11estoricu centarforova,izgubljeni gusani!
    Partizan ima top tim o kojem mozete da sanjate. Za njega je Djole Jovanovic Suarez!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ma da bas ga Partizan hteo hahahahahahaahhahJoj kako ih Ilijev ubacio a gani se primili ahahahhahahahaha
    Pa nema on kvalitet za Partizan po meni ali eto mu prilike da se pokaze u filijali nasoj maloj komsinici
    pa ko zna ako institucija uvidi da je ipak dobar mozda kao Kleo i Stojkovic dobije poziv.
    SUMA SUMAru!

    0
    0
    Odgovori
      • Alzircu od tebe sigurno imam vece klasicno obrazovanje a i inteligenciju.To sto ti nisi u stanju da razumes moju foru sa SUMA SUMAru je jedan od krucijalnih dokaza ove moje tvrdnje!
        Sta vam je radio prosle godine Leonardo?Slozices se razne perverzije e sada je doslo vreme za nekog novog.TAJ NOVI SE ZOVE SUMA.SUMA SUMAru je ta da vi necete osvojiti ni kup ni prvenstvo ali ce te zato dobiti nekoliko komada u derbiju.Znaci bicete namireni i srecni!
        I NARAVNO GLEDACETE KOMSIJU VELIKANA U LIGI SAMPIONA!

        0
        0
        Odgovori
    • A ti nisi čuo vest pa gasi se Jugoslovensko sportsko društvo partizan Zagreb i vraća se u matičnu državu gde je i osnovano.

      0
      0
      Odgovori
  7. Nije istina.Vise para su dali Bratu Dejana Ramba da dovrde onog Paceka i vise se ine secam koga . Te transfere treba ispitati ,al icekaj njih je dovela legenda zvezde koja voli zvezdu do zadnjeg njenog dinara…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter