4
Domaći fudbal

FOTO: Instagram / Seydouba Soumah

OVE REČI GREJU NADE GROBARA: Direktor Partizana o dolasku Sume i prodaji najboljih igrača (FOTO)

Objavljeno: 03.07.17 u 18:34

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura novim obećanjem sa priprema u Sloveniji podgrejao je nade navijača pred juriš na Ligu šampiona.

Miloš Vazura je u razgovorima sa novinarima u Sloveniji otkrio da je Nikola Milenković, štoper prodat Fiorentini ovog leta, oprostio klubu 50.000 evra duga.

– Partizan ulazi stabilan finansijski u prelazni rok i početak kvalifikacija. To je zahvaljujući Nikoli Milenkoviću i dobro odrađenom transferu. Zahvaljujem mu se što se odrekao duga od 50 hiljada evra, vrata Partizana su mu uvek otvorena. Svaki navijač treba da poštuje igrača kao što je ‘Bleki’. Majka je, takođe, bila korektna u svim dogovorima s Partizanom. Zbog takvog momka Partizan ulazi sigurno, bez opcija da neko može da ga ucenjuje malim ciframa, igrači odlascima – nagovestio je direktor crno-belih.

Naravno da je prvo pitanje koje se ovih dana vrti oko Partizana dolazak Sejdube Sume.

– Blizu smo, nadam se da ćemo ove nedelje završiti posao oko Sume i da ćemo kvalifikacije za Ligu šampiona početi dobro – poručio je Vazura.

FOTO: FK Partizan

Danas se pojavila informacija da je Leonardo dobio ponudu od Zorana Mamića, ali je Vazura i tu jasan:

– Ostajemo svi na okupu za kvalifikacije za Ligu šampiona – odričan je Miloš Vazura.

Pregovori se vode oko odlaska Dušana Vlahovića, a iako se mladi napadača već slikao na stadionu u Firenci, još uvek nije sve završeno.

– Ugovor s Fiorentinom još nije potpisan. Istina, postoje pregovori, ali nema još 18 godina i transfer će moći da se dogodi kad postane punoletan. I dalje je igrač Partizana, priključiće se prvom timu kad se vrate iz Slovenije.

FOTO: STARSPORT

Vazura je prokomentarisao i delegirane sudije za predstojeću sezonu u Superligi Srbije.

– Kao i u prošlom prvenstvu, Partizan nikad nije uticao na sudije. Prošle godine smo u derbiju imali najgrublje kršenje pravila, kada je Zvezdi priznat gol iako je lopta napustila igralište. Ipak, verujemo da je bilo slučajno. Tako ćemo i dalje da se ponašamo, ali ako bude nepravilnosti, očekujte najoštriju reakciju Partizana – naglasio je Vazura.

0
0

4 Komentara

  1. Sto,trebao je pola miliona evra oprostiti,a? Partizan je redovno isplacivao plate ,pa nije duzan Blekiju vise. Nismo mi vi! A on je tu jednu,dve rate oprostio ne sto Partizan nema, jado jadni, vec sto je tako zeleo! On je igrac PFC, i on se prodaje za velike pare. Njegova plata je Kosmos za vase igrace. Vasi beze za budsta samo da vas se rese. To je ogromna razlika, jado jadni!Ima vic o vama i kaze da prvu platu isplacujete kad ga prodate. Ostalo vam oprastaju bezeci glavom bez obzira!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi nemate pare ,vi ste bankrot,ko vam daje pare da dovedeta tog igraca Suma za 1 200 000 e a nećete mladom momkukoji je sve dao za klub da isplatite zaradjenij 50 000 male cifre kako kaze direktor.Stranoo i jadno ,bedno je to sto dte napisali da je igrac oprostio 50 000 e bedeeeeee majmunske.

    0
    0
    Odgovori
  3. Partizane zapamti dobro ovog decka. On je suvo zlato od coveka. I kad zavrsi karijeru, on odmah, direktno moze da dodje u svoju kucu i da pocne da radi. Jer je zasluzio. Neki,medjutim, a dobro znamo ko su, treba da zaobilaze instituciju u sirokom luku!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter