3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLIČNE VESTI ZA ZVEZDU: Veliki transfer od danas zavisi samo od volje! (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.17 u 19:24

„Gde ima volje, ima i načina“ mogla bi da bude krilatica čelnika Crvene zvezde, u (verovatno) poslednjem jurišu na dovođenje Marka Baše.

Baša je već godinama jedan od neostvarenih snova Crvene zvezde, a crnogorski internacionalac, koji trenutno nosi dres Lila, nalazi se nikad bliže povratku u srpski fudbal.

Naime, nakon višenedeljne dileme šta će biti, čini se da je popularni „Ludak“, Marselo Bijelsa, trener francuskog tima, presekao i da ne računa na 34-godišnjeg štopera.

Razlog za rastanak ne leži u Bašinom nedostatku kvaliteta, već isključivo u poznim godinama, pošto je odluka Lila da se fokusira na mlade nade i da pravi tim koji će u narednih par godina doći do vrha francuskog fudbala.

U prilog tome ide i odluka da Baša trenira odvojeno od prvog tima, zajedno sa saigračima na koje Argentinac ne računa.

– Česte povrede i godine Baše su uticale na odluku Bijelse nakon dugog razmišljanja. Situaciju iz prikrajka prati Crvena zvezda, koja će pokušati da iskoristi situaciju.

Baša sa Lilom ima ugovor na još dve godine, ali s obzirom na godine u kojima se nalazi, kao i činjenicu da je u ovoj ekipi već šest sezona, verovatnije je da će Francuzi Baši dati čiste papire, pa bi na Marakanu mogao da dođe kao slobodan igrač.

Ukoliko, naravno postoji volja, a to je, ipak, neko drugo pitanje…

(Youtube/Simone Fabrizi)

 

0
0

3 Komentara

  1. Lil se fokusira na mlade igrače, stvara tim, misli na budućnost, normalno i logično. Samo se mi fokusiramo na fudbalske metuzaleme koji naše mlade igrače teraju, prvo na klupu a onda i iz kluba. Mi smo obrnuta logika. Mi smo smešni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter