0
Evropske lige

Nakon što je pre nekoliko dana dosta prašine podiglo svedočenje Luke Modrića, u korist Zdravka Mamića, na red je došla njegova tašta.

NOVI SKANDAL ZDRAVKA MAMIĆA: Svedočila Modrićeva tašta, Maminjo napravio scenu i napustio suđenje

Objavljeno: 03.07.17 u 13:49

Nakon što je pre nekoliko dana dosta prašine podiglo svedočenje Luke Modrića, u korist Zdravka Mamića, na red je došla njegova tašta.

Modrićeva tašta Vesna Juraić je bila računovođa u Dinamu tokom perioda za koji se Mamić sumnjiči da je sa bratom Zoranom i bivšim direktorom kluba Danirom Vrbanovićem oštetio budžet Hrvatske za bar 1,6 miliona evra, uglavnom kroz transfere igrača.

Ja sam tašta Luke Modrića. Poznata mi je agencija Mamić Sport Agency, čiji je vlasnio bio Zdravko Mamić. Bila sam zaposlena u Dinamu, ali sam kratko vreme vodila knjige i za tu agenciju. Ne sećam se tačno u kom razdoblju. Nisam znala da sklapaju ugovore sa igračima. Bavila sam se uknjižavanjem virmana, putnih troškova, plata, faktora telefonskih računa – rekla je na sudu Vesna Juraić.

Tokom njenog svedočenja o spornom aneksu Luke Modrića, prilikom transfera u Totenhem, opet je došlo do drame u sudnici. Zdravko Mamić se umešao i počeo da tumači reči Modrićeve tašte. Na kraju je izleteo iz sudnice pre nego što ga je sudija Krušlin udaljio zbog nepoštovanja.

Isterajte me van sudnice, pa ispitujte svedokinju – izderao se Zdravko Mamić na sudiju i napustio ročište.

Sudija bi ga svejedno izbacio jer je oduzeo reč predsedniku veća.

Rešenjem se Mamić isključuje iz sudnice do kraja ročišta – rekao je sudija Krušlin. 

Pripremio: Branko Puzović

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter