1
Evropske lige

IZ MADRIDA U ISTANBUL: Bešiktaš dobija veliko pojačanje, stiže Pepe!

Objavljeno: 03.07.17 u 11:08

Turski šampion Bešiktaš je na pragu dovođenja velikog pojačanja u ovom prelaznom roku. Kako turski mediji javljaju, Portugalac Pepe je prihvatio ponudu kluba iz Istanbula i ovih dana bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa ‘crnim orlovima’.

Portugalskom reprezentativcu je istekao ugovor sa Real Madridom i on će kao slobodan igrač preći u redove šampiona Turske. Za Pepea su u ovom prelaznom roku interesovanje pokazali Inter, PSŽ i Fenerbahče, ali najkonkretniji je ipak bio Bešiktaš čija je finansijska ponuda bila najizdašnija.

Klub sa Bosfora je obezbedio portugalskom reprezentativcu platu od 5.000.000 evra po sezoni, a to je skoro za trećinu više od one koju je imao u Madridu. Ugovor je na dve sezone, a to znači da će Pepe do juna 2019. inkasirati 10.000.000 evra na ime plate i još 2.500.000 evra koliko mu je obećano samo za potpis, jer je slobodan igrač.

Pripremio: Branko Puzović

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter