1
Evrobasket 2022

EUROBASKET: Sale razgovarao sa Jokićem, odluka je doneta…

Objavljeno: 03.07.17 u 09:20

Posle mnogo spekulacija hoće li ili ne Nikola Jokićigrati za reprezentaciju Srbije na Eurobasketu u Turskoj, odgovor je jasan posle razgovora koji su obavili selektor i NBA igrač.

Aleksandar Đorđević je uradio ono što je njegov deo posla. Razgovarao je sa našim najboljim košarkašem i saznao da li može da računa na njega na predstojećem Evropskom prvenstvu. Odgovor je nažalost bio negativa.

Kako saznaje Sportski žurnal, Sale i Nikola su se čuli tokom vikenda i centar Denvera je selektoru saopštio plan za leto, a on se svodi na klupski i individualni rad sa Nagetsima.

Neodazivanje Nikole Jokića je veliki hendikep za Srbiju koja želi da napadne evropski tron, ali se ova odluka mogla naslutiti još pre dva meseca kada je agent košarkaša Miško Ražnatović najavio rasplet. Sve je potvrdilo pojavljivanje trenera Denvera Majkla Melouna u Srbiji.

0
0

1 Komentara

  1. Pljuvali ste marijanovica ocete sad i njega, bas me interesuje, on niti treba ugovor da potpise niti bilo sta kao marijanovic kog opravdavam zbog ugovora, jokic jednostavno nece, nije mu repka prioritet

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter