0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ŠAMPIONSKE PRIPREME: Vaterpolisti Srbije i Mađarske se zajedno spremaju za SP

Objavljeno: 02.07.17 u 14:53

Vaterpolo reprezentacija Srbije u ponedeljak putuje u Kečkemet, gde će obaviti deo priprema za Svetsko prvenstvo u Budimpešti.

Kako je danas saopštio Vaterpolo savez Srbije, četvrtim treningom posle osvajanja Svetske lige u Ruzi, vaterpolisti Srbije završili su pripreme u Beogradu.

U ponedeljak reprezentacija putuje u Kečkemet na pripreme koje će delom obaviti sa Madjarima, četiri treninga u prva tri dana, a zatim i samostalno. Povratak je predvidjen za 9. jul.

Selektor Dejan Savić je odredio 18 igrača za pripreme: Gojka Pijetlovića, Branislava Mitrovića, Dimitrija Rističevića, Milana Aleksića, Savu Ranđelovića, Nikolu Jakšića i Radomira Drašovića. Na spisku su i Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Đorđe Lazić, Filip Filipović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Gavril Subotić, Dušan Vasić i Miloš Ćuk.

– Od ranije smo se dogovorili sa Mađarima za zajednički rad. Imamo odličnu saradnju, (selektor Tamaš) Merc je izvanredan čovek i kolega. Nije nam bila potrebna zvanična utakmica, sada je glazura priprema u prvom planu za nas, a oni od 7. do 9. jula imaju turnir na kome će da provere formu, rekao je Savić.

Igrači koji su ostali u Beogradu nastaviće da treniraju na Banjici sa Vladimirom Vujasinovićem.

Svetsko prvenstvo u vodenim sportovima održaće se od 14. do 30. jula u Budimpešti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter