1
Košarka

DIVAC BI SKROZ DA ZBUNI AMERE: Dvojica Bogdanovića u Sakramento Kingsima? (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.17 u 09:10

Sećate li se snimka sa NBA drafta 2014. godine? E pa, Vlade Divac je sada rešio da napravi potpunu pometnju.

Amerikanci su pre tri godine bili potpuno pogubljeni ne znavši ko je zapravo Bogdan Bogdanović, te su umesto njegovih snimaka iz Partizana i Evrolige, višemilionskom auditorijumu puštali snimke Bojana Bogdanovića tada iz dresa Cibone.

Sada bi mogla da nastane potpuna pometnja ukoliko se i jedan i drugi nađu u istom dresu NBA franšize, i to Sakramento Kingsa.

Za četiri dana, šestog jula, Bogdan bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa ‘kraljevima’, a poznati ‘ESPN’ prenosi da njihov generalni direktor Vlade Divac žarko želi u timu i Bojana Bogdanovića, hrvatskog reprezentativca koji je prošle sezone igrao za Vašington Vizardse.

Ipak, za njega su zainteresovani i Atlanta i Denver našeg Nikole Jokića, pa ćemo još sačekati na promociju sezone lapsusa i zbunjivanja američkih komentatora.

Do tada, podsetite se kako je to izgledalo 2014. godine.

(Izvor: youtube / Andrija Milojevic)

0
0

1 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Bravo Vlade, preslo ti u naviku-‘zbunjivanje’, PRVO si USPESNO „zbunio“ danasnje pantere, ugasivsi njihov predjasnji i sramni KK sa POCETNIM MINUSOM iz ionako prazne kase sa 900 000-1 000 000 miliona $$$$$$$, da bi TO maestralno NASTAVIO DV i SASA uz, naravno OGROMNU PODRSKU GROBARAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter