0
Fudbal

VEROVALI ILI NE: Sudija na Bombonjeri prekinuo meč zbog prevelike buke na tribinama (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.17 u 23:00
Slavni argentinski klub je proslavio titulu na svom stadionu, a ono što se događalo na poslednjoj utakmici prvenstva protiv ekipe Uniona, prepričavaće se godinama.

Boka Juniors je i pre meča protiv Uniona osigurala titulu, a prepuna Bombonjera je dočekala nove šampione Argentine. Navijači Boke su napravili koreografiju za pamćenje.

Na tribinama je viđeno obilje pirotehnike, konfeta, zastava, svega što inače prati velike utakmice u Argentini, ali ono što se dogodilo pred sam kraj meča sigurno će ući u anale fudbala.

Kako se utakmica bližila kraju stadion je sve jače i jače grmeo, tribine su se tresle, a u jednom trenutku ta buka je bila toliko jaka da je sudija morao zaustaviti meč dok se buka barem malo ne stiša.

Bombonjera je jedan od najakustičnijih stadiona na svetu, pa kada tome pridodamo i strast i temperament argentinskih navijača, onda dobijemo ovakvu situaciju.
 


Boca Campeon 2017 – Fiesta con bengalas by videomadre

Pripremo: Branko Puzović

 
 
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter