5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘RAT’: Ognjen Kuzmić bi mogao dodatno da posvađa dva evropska giganta (FOTO)

Objavljeno: 01.07.17 u 12:00

Španski mediji uporno objavljuju informaciju da je Ognjen Kuzmić na korak do Real Madrida, ali bi posao mogao da pokvari drugi tima, večiti rival.

Ognjen Kuzmić je blizu Reala. Ne baš tako blizu ako pitate Barselonu. Naime, kako prenosi poznati košarkaški novinar Đorđe Matić, centar Crvene zvezde bi mogao da promeni pravac i završi u Blaugrani.

Crvena zvezda je pokušala da demantuje sve informacije o odlasku svojih igrača, ali su pojedinci ipak otišli. To će se najverovatnije dogoditi i sa Ognjenom Kuzmićem koji je u Evroligi beležio u proseku 9,5 poena i hvatao sedam lopti.

Ako bi Kuzmić karijeru nastavio u Realu i Barseloni, Crvena zvezda bi zaradila oko 300 hiljada evra. Do sada su klub napustili Čarls Dženkins i Luka Mitrović,  a u kasu je uplivalo svega 320 hiljada evra.

0
0

5 Komentara

  1. Jbte, pa ovi bi po svaku cenu da se otarase banderasa ni manje ni vise nego u Real ili Barsu, dobro da ga u najveci srpski KK VELIKAN nisu preselili, mada bi se izmedju njega i Majstorovica vodila mrtva trka, ipak je Lukovic za njih tata .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter