1
Domaći fudbal

FOTO: msport.aktuality.sk

POSLEDNJE VESTI O SUMI: Prošla su dva dana, Partizan daje još jednu šansu

Objavljeno: 01.07.17 u 00:26

Velika je šansa da će dugogodišnja želja ostati to i nakon ovog prelaznog roka.

Ukoliko se do podneva nešto znatnije ne promeni, Sejduba Suma neće poptisati za Partizan.

Uzalud su akcije navijača na društvenim mrežama da dopru do ovog fudbalera, kad klubovi već nekoliko prelaznih rokova uzastopce ne mogu da se dogovore

Grobari su bili optimistični kada su prekjuče videli da u protokolu Slovana za meč kvalfikacija Lige Evrope nema Sume, ali danas nije bilo odgovora tima iz Bratislave o ponudi crno-belih. Podsećamo, Partizan i Ivica Iliev su dali rok Slovanu od dva dana da odgovori na ponudu crno-belih.

Kako se to nije desilo, crno-beli su ga produžili na danas do podneva kako bi tim iz Bratislave konačno izvagao i doneo odluku o Sumi.

0
0

1 Komentara

  1. Pametno tako i treba a ne da ilijev kraja prelaznog roka ceka njega i da ne dovede nikog zbog njega i na kraju da ga ispale
    Tako i treba sad ako im trebaju pare pustice ga a ako ne trebaju zadrzace ga sta kenjaju tu koga oni zajebavaju
    Suma bi nam dobro dosao ali ako nece imamo mi i svoje igrace Leonarda,Marka Jankovica,Alena Stevanovica,Necu Mihajlovica….
    MI SMO ZA NJIH INSTITUCIJA
    Nego da ilijev gleda da dovede nekog napadaca jeste da imamo dobre napadace ali treba nam neko kao Djuka mada dobar je Djordje Jovanovic treba ga vise ubacivati on je pokazao sta zna jos na onoj utakmici sa Paokom tako da nema sumnje da ako bude dobivao priliku da ce da bude extra u ligi sampiona
    Nego vidim da Saranov,Marko Jovanovic,Babovic,Volkov i jos par solidnih igraca su slobodni ili postaju slobodni za par dana pa moze da se iskorsti prilika.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter