0
Evrokupovi

FOTO: SAVO PRELEVIĆ / FK BUDUĆNOST

OTKRILI SU SE: Trener Budućnosti pričao o taktici za Partizan

Objavljeno: 01.07.17 u 14:10

Prvi veliki posao Dragana Kažića od kako je postao trener Podgoričana biće mečevi u prvom kolu kvalifikacija.

Tada će njegova Budućnost na megdan izaći Partizanu, izrazitom favoritu u dvomeču.

Posle Kopenhagena, Partizan danas ima još jednu ozbiljnu proveru sa CSKA pred pripreme za Ligu šampiona. Crno-beli rade u Sloveniji na podizanju forme, uigravanju i fizičkoj pripremi, a isto to čini i Budućnost koja se nada iznenađenju.

Javor je u poslednjoj pripremi Podgoričana uspeo da pobedi minimalnim rezultatom, golom koji je postigao kada je na terenu bio rezervni tim Budućnosti, ali je trener Kažić za ‘CDM’ izjavio da je to taktika koje će se Budućnost držati i protiv Partizan:

– Počeli smo da se uigravamo za Partizan. U meču sa Javorom pažnju smo posvetili zonskoj odbrani. Prepustili smo protivniku inicijativu i posed lopte, a mi smo svoje šanse čekali iz kontre i polukontre. Očekujem da se tako odvija prva utakmica u Beogradu, zato pokušavamo da se što bolje spremimo. Protiv Javora je sve to izgledalo dosta dobro, o čemu svedoči činjenica da protivnik ovde na Zlatiboru nije uspio ozbiljnije da nam zapreti u prvom poluvremenu. Sa druge strane, mi smo imali izglednu priliku preko Raspopovića koji nije najbolje reagovao, delom zbog umora, a delom i zbog teškog, tvrdog terena. Generalno sam zadovoljan kako smo izgledali u prvom poluvremenu protiv Javora, izjavio je Kažić nakon utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter