6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Uprava Zvezde ne štedi pare, vezistu želi po svaku cenu!

Objavljeno: 01.07.17 u 09:21

U Rusiji još uvek vagaju šta da urade, ponuda sve veća, ali igrač velikih kvaliteta i Amkar ne želi po svaku cenu da ga proda, ali Zvezda želi da ga dovede.

Odlazak Mihaila Ristića u Krasnodar za dva miliona evra je kapital Crvene zvezde da isplati plate igračima i deo uloži u pojačanja. Sada je fokus na Branku Jovičiću, koji je spreman da dođe u crveno-beli tabor i čeka dozvolu Amkara. Rusi diktiraju uslove i za obestećenje su istakli cenu od 500.000 evra.

– Nama je mnogo da odmah isplatimo ovu sumu i ponudili smo im da novac dobiju u dve rate. Pola u julu, a ostatak bi nam najviše odgovarao za godinu dana, mada možda i u januaru. Nastavljamo pregovore sa ciljem da dobijemo još jedno ekstra pojačanje – rekli su iz kluba za HotSport.

Cilj je da se čitava misija završi u narednih nekoliko dana kako bi trener Vladan Milojević na raspolaganju imao novajliju za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope sa Irtišom ili Dunavom. U ponedeljak prema najavama i Real Sosijedad treba da dozvoli jednogodišnju pozajmicu štopera Srđana Babića u ‘Ljutice Bogdana’.

0
0

6 Komentara

  1. ma imamao tapkaroše u tim nemamo kreativce,Ove sporaće Donalda i Le Teleka vratiti Božoviću nek on osvoji prvenstvo sa njima.Dajte molim vas Kangu zadržati jer kad je taj igrao igrala je i Zvezda ili naći nekog Čaušić,Pavlovski

    0
    0
    Odgovori
    • Доналд и ЛеТалек су били добри док смо у тиму имали Катаија. То је кључ. Није посао Доналда или ЛеТалека да буду креатори игре, него да кваре противничку.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter