2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SLEDI ‘BRATSKI RAT’: Olimpijakos krade štopera Zvezdi?

Objavljeno: 30.06.17 u 15:15

Crvena zvezda i Olimpijakos su bratski klubovi, ali bi moglo da dođe do malog ‘sportskog rata’ oko pojačanja, epliog sledi narednih dana.

Crvena zvezda na poziciji štopera računa samo na Abrahama Frimponga i Vujadina Savića. Želje crveno-belih su još Srđan Babić i Nemanja Ćalasan iz Spartaka. Ipak, kada je reč o fudbaleru Subotičana, vodiće se velika borba.

Naime, kako javljaju grčkii mediji, Nemanja Ćalasan nalazi se na spisku želja Olimpijakosa. Crveno-beli iz Pireja su već kontaktirali Spartak. Tako će se sada povesti borba Crvene zvezde i Olimpijakosa, ili će bogatiji Grci kupiti Ćalasana, pa ga proslediti Zvezdi na kaljenje.

Nemanja Ćalasan je prošle sezone odigrao 31 utakmicu za Spartak i postigao je jedan gol. Bio je deo reprezentacije Srbije koju čine igrači iz domaće lige, a koja je igrala protiv Katara i SAD.

0
0

2 Komentara

    • U pravu si,nikakve zvezda nema koristi od bratskog olimpijakosa. Oni samo svoj interes gledaju,a to su u vise navrata pokazali u kosarci

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter