4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSAO ZAVRŠEN: Još jedna velika nada otišla, Zvezda zaradila dva miliona (FOTO)

Objavljeno: 30.06.17 u 21:11

Crveno-belima pripada dva miliona evra i dvadest odsto od dalje prodaje.

Posao je završen i Mihailo Ristić je novi igrač Karasnodara. Vezista je obavio lekarske preglede i potpisao petogodišnji ugovor sa ruskim klubom, koji je na pripremama u Austriji.

Posle dolaska u bazu nove ekipe, usledilo je upoznavanje sa trenerom Igorom Salimovim, a danas sledi prvi trening sa novim klupskim drugarima, pošto šampionat kreće već 15. jula.

– Mislim da sam napravio pravi izbor posle Zvezde iz koje odlazim posle niz godina. Vredelo je čekati i ovakva ponuda je došla u pravom trenutku, a sada je na meni da se pokažem u najboljem svetlu, rekao je za HotSport Ristić.

Uspon kluba bogatog gazede Glackog počeo je angažovanjem trenera Slavoljuba Muslina, a za ovaj tim su nastupali Dušan Anđelković i Nikola Drinčić.

Zvezdi od ovog transfera pripada dva miliona evra, plus dvadeset odsto od dalje prodaje iz zeleno-belog tabora. To će da pričeka koju godinu…

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
0
0

4 Komentara

  1. Ako je verovati sta kazete, uzeto je 2 miliona za nekog ko nije standardan i za nekog ko je proglasen za talenta….svaka cast kao sto bih rekao bozovixu svaka cast kada ti je ovaj biser sedeo na klupi

    0
    0
    Odgovori
  2. …moglo mu je biti mnogo bolje,
    s’zvezdanom nije bio srecan on,
    mogao je biti sampion,…
    alll““ u FK Partizan-uuuuu
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter