7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKVO PONIŽAVANJE: Kruševljani komentarisali poraz Mladosti uz uvredljive stihove ka treneru Lučanaca (FOTO)

Objavljeno: 30.06.17 u 11:50

Mladost iz Lučana poražena je na svom terenu od Intera iz Bakua sa 3:0 u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope, a „so na ranu“ dodali su ljudi koji vode Fejsbuk stranicu posvećenu kruševačkom Napretku.

Naime, Kruševljani su na Fejsbuk nalogu objavili fotografiju Neška Milovanovića, uz prateći tekst koji će sigurno izazvati mnogo bure:

– Čestitamo lučanskom gigantu na premijeri u Evropi i porazu 0:3 koji je svakako bolji od 0:4. Pokazalo se još jednom da je ta azerbejdžanska škola fudbala vrlo neugodna.

Najinteresantniji deo je svakako onaj posvećen treneru Lučanaca, kom je posvećen deo pesme „Beogradskog Sindikata“, „Divljina“:

P.S. Divi Pavarotija, ala se ugojio, bući, bući, debeli, sav si se oznojio…

Iako je za naše podneblje neuobičajeno, ovakve stvari su u drugim ligama relativno česte, pogotovo u engleskoj Premijer ligi.

0
0

7 Komentara

  1. Realnost najnizeg primitivizma Srbije. Seljacka i svinjarska Srbija sa pocetka XX veka je bila ponosna i gospodska drzava u odnosu na ovu danasnju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Doticni gospodin je bio trener naseg kluba i uvek je bio uvazavan i postovan a nakon skandaloznog sudjenja u Lucanima nakon koga je neko morao da ode u ZATVOR taj isti se nije ni osvrnuo na neregularnost utakmice vec velicao uspeh svoje ekipe koja nije zasluzila da pobedi u tom duelu.Upravo tu je pokazao koliko je mali covek i zato ce svaki put u nasim medjusobnim duelima biti ismejavan,omalovazavan i ponizavan!

    0
    0
    Odgovori
  3. Младост на силу угурана у Европу а Раднички наместили, ево и доказа. Још један протраћени коефицијент

    0
    0
    Odgovori
    • Ma volim sto Radnicki zvezdina filijala nije isla u Evropu!
      Partizan vas pregazi u zadnjoj utakmici i umesto da cestitate velikanu na sjajnoj igri i pobedi vi pisete smesna saopstenja iliTerza pise saopstenja?!

      0
      0
      Odgovori
      • Какве везе има мој коментар са Звездом и партизаном ? Или вам криво што ваша филијала испада у првом колу ?

        0
        0
        Odgovori
    • i zaboravio sam da pitam zasto Radnicki nije imao navijace na poslednjem susretu na svom cairu protiv Partizana?
      Ili je Nis ceo crno beo ili je nesto drugo u pitanju?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter