0
Ostali sportovi

VELIKO PRIZNANJE ZA SRPSKI SPORT: Jasnić u Evropskoj tekvondo uniji!

Objavljeno: 29.06.17 u 14:17

Novo veliko priznanje za srpski sport. Na izbornoj Skupštini Evropske tekvondo Unije, Siniša Jasnić, predsednik Univerzitetskog sportskog saveza Srbije i potpredsednik Tekvondo Asocijacije Srbije postao je novi član Izvršnog odbora ETU.

Dakle, posle uspeha Vanje Stanković i Milice Mandić ovih dana na Svetskom prvenstvu u južnokorejskom gradu Mudžuu, nova medalja osvojena je i van tatamija.
Sve je još više dobilo na težini posto sam izabran na predlog predsednika ETU Sakisa Pragalosa, koji po Statutu ima pravo da sam postavi četiri člana – rekao je mr Siniša Jasnić po povratku iz Južne Koreje.

Biću zadužen za odnose između Evropske tekvondo Unije i Međunarodnog olimpijskog Komiteta. Ovo je veliko priznanje za tekvondo i srpski sport, kao i potvrda da nije zaboravljen naš doprinos da tekvondo bude među sportovima na Univerzijadi, kao i uspešno organizovan Svetski univerzitetski šampionat 2008. godine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter