0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

TRENER RUŽOMBEROKA: Znamo da je Vojvodina favorit (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.17 u 09:10

Šef stručnog štaba Ružomberoka Norbert Hrnčar izjavio je da je svestan da je ekipa Vojvodine favorit pred sutrašnji meč dva tima u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali naglašava da su njegovi igrači došli da “što skuplje prodaju svoju kožu”.

Fudbaleri Ružomberoka danas popodne doputovali su u Novi Sad, a večeras od 20 časova imaju trening na stadionu “Karađorđe”, na kojem će sutra u isto vreme odigrati prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Vojvodine.

Na večerašnjoj konferenciji za novinare u pres sali stadiona “Karađorđe”, šef stručnog štaba Ružomberoka Norbert Hrnčar istakao je da mu se sviđa stadion na kojem će se igrati meč, a posebno je pohvalio teren.

– Do Novog Sada smo putovali dva dana. Juče smo stigli u Segedin, gde smo prespavali i odmorili se, a danas oko 13:30 smo stigli u hotel u Novom Sadu i smestili se. Stadion Vojvodine je lep, a teren je u perfektnom stanju – kaže Hrnčar.

Prema njegovim rečima, uloga favorita u predstojećem dvomeču je na strani Vojvodine.

– Kada smo saznali ko nam je protivnik, sa raznih strana smo počeli da prikupljamo informacije o fudbalskom klubu Vojvodina. Znamo da je Vojvodina favorit u ovom dvomeču, ali moji igrači će dati sve od sebe da što skuplje prodamo svoju kažu – naglašava Hrnčar.

Kao i u timu Vojvodine, i u ekipi Ružomberoka bilo je promena tokom ovog leta.

– Posle završetka prošle sezone, mnogo toga u našem timu se promenilo. Dosta igrača je otišlo, dosta ih je i došlo, s tim da su se neki uklopili, a neki baš i ne. Pred ovu utakmicu, samo jedan igrač nam je povređen – napominje Hrnčar.

(Izvor: youtube / FK Vojvodina)

Šefu stručnog štaba Ružomberoka predočeno je da se Vojvodina u svojoj istoriji sa slovačkim klubovima do sada 12 puta susretala, pri čemu je ostvarila samo dve pobede, tri remija i čak sedam poraza.

– Neću se ljutiti ukoliko se ta tradicija nastavi, ali ne verujem baš mnogo u istoriju. Predstojećih 90 minuta ovde i narednih 90 minuta u Slovačkoj su ono što će biti odlučujuće. Posle 11 godina, Ružomberok je ponovo u Evropi. Klub je živnuo i sve se odvija u pozitivnom smeru, a cela ekipa je dobila na samopouzdanju – rekao je Hrnčar.

Kapiten Ružomberoka Marek Sapara (34) ističe da su njegovi saigrači i on optimisti pred sutrašnji meč.

– Atmosfera u ekipi je dobra. Posle 11 godina, klub je izborio plasman u Evropu i zbog toga je podignut moral kod svih igrača. S obzirom na to da nam je nedavno pristiglo dosta novih fudbalera, imamo mali problem da dođemo do stabilnosti i uigranosti, ali mislim da možemo da pariramo Vojvodini – ističe Sapara.

Ulaznice za ovu utakmicu biće u prodaji i sutra. Karte za zapad prodavaće se od 16 časova na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok prodavaće se od 17 sati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana “Ognjište”), dok će se karte za sever od 17 časova prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Ulaznice će se prodavati po ceni od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever), jedno lice će moći da kupi najviše tri karte, a za ulazak na stadion ulaznice će morati da imaju i deca svih uzrasta.

Za meč protiv Ružomberoka važiće i sezonske karte od prošle sezone, a kapije stadiona biće otvorene od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter