2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NASLUĆUJE SE RIVAL ZVEZDE: Nepovoljan razvoj situacije po crveno-bele (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.17 u 18:35

Nakon prvog meča koji su odigrali kazahstanski Irtiš i Dunav iz Rusea, Zvezda je bliža putu u Kazahstan.

Tim iz Pavlodara je slavio na domaćem terenu sa 1:0, pa će u Bugarskoj nastojati da odbrani minimalnu prednost.

Strelac jedinog gola na meču bio je Bugaev u 5. minutu.

(Youtube/Great Football)

Iako će crveno-beli, ko god prošao od ova dva tima, biti veliki favoriti za plasman u narednu rundu, ipak je utisak da bi Zvezda bolje prošla ukoliko bi kao pobednik iz ova dva duela izašla ekipa iz Bugarske, pre svega zbog udaljenosti – Pavlodar je od Beograda udaljen 5,300 kilometara, dok se Ruse nalazi oko 700 kilometara udaljen od prestonice Srbije.

Naravno, pre toga je potrebno savladati Florijanu večeras na stadionu „Rajko Mitić“, a u slučaju prolaska, naredni dueli su na programu 13. jula u Kazahstanu ili Bugarskoj, dok je 20. jula Zvezda domaćin.

0
0

2 Komentara

  1. Pa kao da je bitno zvezda ako izgubi od ovih i terzic i trener i svi da daju ostavku kakve veze ima dal su kvalifikacije za evropa ligu ili ligu saampiona evropa mora da se izbori bitno je doci do plej ofa a tada sse tek moze pricati o sreci u zrebu mora i nas nekad da pogleda

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter