2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPADAČ JOŠ ČEKA: Propisi koče potpis ekstra pojačanja Crvene zvezde!

Objavljeno: 29.06.17 u 10:05

Pozajmica sa Atalantom ističe 1. jula, a posle toga sledi promocija u crveno-belom dresu.

Imala je Crvena zvezda pravo da dva dana pre meča sa Florijanom na spisak igrača doda još jednog ‘džokera’, ali je nastao papirološki problem kod Aleksandra Pešića.

Novi napadač crveno-belih za kojeg će Tuluzu biti isplaćeno 750.000 evra je odradio preglede, večeras ce iz lože npratiti novi tim, ali ugovor može da potpise tek posle subote.

Zato što prema ranijem dogovoru sa bivšim klubom iz Francuske, golgeteru sa Atalantom pozajmica ističe tek 1. jula.

– Nismo imali vremena da pokušamo ranije da izdejstvujemo sertifikat od FS Italije, tako da Pešić mora da preskoči meceve sa Florijanom – poručili su iz kluba za HotSport.

Nišlija je utanačio detalje ugovora na tri godine i od vikenda sledi oblaćenje crveno-bele opreme, a za revanš bi Beograđani trebalo da budu jači, pošto ističe kazna od tri meča pauze za Gelora Kangu.

0
0

2 Komentara

  1. Ekstra pojacanje igrac iz Jagodine koji u Tuluzu nije mogao da se izbori za mesto u timu (povremeno igrao), a u Atalanti nije ni igrao???????????????????????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter