0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LEGENDE EVROLIGE SU REKLE SVOJE: Zvezda, Beograd, Kuzmić!

Objavljeno: 29.06.17 u 12:35

Legende Evrolige glasale: Crvena zvezda najveće iznenađenje sezone, Beograd najtei teren, Ognjen Kuzmić u grupi „tihi heroji“ igrača koji su bili vrlo važni za nastupe svog tima.

KK Crvena zvezda dobio je u četvrtak još jedno veliko priznanje za izvanrednu evroligašku sezonu, brojne pobede, pune hale, sjajnu atmosferu.

Evroliga je povodom završene takmičarske sezone anketirala „legende Evrolige“ Tea Papalukasa, Patrika Femerlinga, Matjaža Smodiša, Nikolu Vujčića, Mirsada Turdžana, Mihalisa Kakjuzisa, Ermala Kuća i Ramunasa Šiškauskasa, sa pitanjima: „Koja ekipa je bila najprijatnije iznenađenje Evrolige“; „Koji tim je bio najteži domaći/gostujući tim“; „Ko je bio tihi heroj za svoj tim“?; „Koji igrač je bio najvažniji za svoj tim“?

U kategoriji „najveće iznenađenje takmičarske sezone“ sa čak 55 posto glasova ubedljivo je pobedila Crvena zvezda mts, na drugom mestu je Baskonija sa 22 posto dobijenih glasova.

Rezultati su identični i u kategoriji „najteži domaći teren i tim“ – Crvena zvezda je pobedila sa 55 posto glasova, drugoplasirana je ekipa CSKA sa 33.

I u kategoriji „najteži timovi na gostujućim parketima“ Crvena zvezda mts je pozicionirana vrlo visoko na trećem mestu iza velikana CSKA i madridskog Reala!

Takođe, ime centra Ognjena Kuzmića nalazi se u grupi igrača koji su označeni kao „tihi heroji“ i vrlo važni za igru svog tima. Kuzmić s(januarski MVP Evrlolige) se ravnopravno nalazi u društvu sa Diksonom, Judom, Ajonom, Slukasom, Datomeom, Kalinićem, Mahmutoluom, Kurbanovim…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter