5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BUM: Ukoliko ode Dejan Radonjić, evo ko je prvi kandidat da ga zameni u Zvezdi! (FOTO)

Objavljeno: 29.06.17 u 11:38

Kako bi se navijačima Crvene zvezde dopao ovaj izbor za novog trenera?

Crnogorac umesto Crnogorca. Tako bi izgledala rokada na klupi šampiona Srbije i Jadrana, ukoliko Dejan Radonjić definitivno odluči da napusti kormilo Crvene zvezde. Mnogo argumenata utiče na takvo mišljenje većeg dela javnosti da će do toga zaista doći.

Od poslednje konferencije po završetku plej-ofa Superlige na kojoj je objavio da zvanično više nije trener Zvezde jer mu je istekao ugovor, preko emotivnog obraćanja na ivici suza zbog vrlo loše finansijske situacije u klubu, do sve većeg osipanja dugo građenog igračkog kadra.

Već su prodati Luka Mitrović i Čarls Dženkins, a na korak od toga je Stefan Jović. Ponuda ima i za Marka Gudurića, Branka Lazića, Ognjena Kuzmića…

Zato je podgorički dnevni list ‘Pobjeda’, kako navodi, došao do ekskluzivne informacije da bi Radonjića na Malom Kalemegdanu mogao da nasledi Duško Ivanović. On je, navodno, velika želja predsednika Nebojše Čovića.

– Čović je spreman da ispuni sve finansijske zahteve Ivanovića, koji je trener sa jednom od najboljih reputacija u Evropi već deceniju i po – navodi ovaj list.

FOTO: STARSPORT

Radonjić je osvojio devet trofeja za četiri godine na crveno-beloj klupi. Sve je izvesniji kraj toj saradnji, a Ivanović bi sigurno dao novu dimenziju igri Zvezde i najavljenom napadu na ‘fajnal-for’.

U karijeri je vodio Budućnost, Jugoplastiku, Đironu, Limož, Baskoniju, Barselonu, Panatinaikos i do ove sezone Himki, a bio je i na klupama selekcija Švajcarske i Bosne i Hercegovine.

0
0

5 Komentara

  1. BASSS me zanima, sta ce KK Falsifikatori ili KK CRVENE FALSHINE, kada ISCRPE i ovog ‘trenera’ iz CG, KOGA ce onda naci da se prihvati SAUCESNISTVA u krim. rabotama vestacki ozivljenog kk frankenstajna..???!!! Sta ce jadni, kad’ nemaju SVOJE legende i strucnjake, pa im milo salje svoje uz sponzora VOLIga .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter