0
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

MILOVANOVIĆ: Živimo san svih generacija Mladosti, neka ova bajka potraje

Objavljeno: 28.06.17 u 16:26

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je danas da je plasmanom u Evropu ostvaren san svih generacija kluba iz Lučana i ne želi da se u prvom kolu kvalifikacija on završi.

– Cilj smo prebacili prošle sezone jer smo se plasirali u Evropu i ostvarili san svih generacija kluba. Taj san želimo da probamo da nastavimo da sanjamo. Ne znamo da li će biti lako, protivnik je iskusniji od nas – rekao je Milovanović na konferenciji za novinare u Lučanima.

Mladost će u četvrtak debitovati u Evropi, u utakmici protiv Inter Bakua iz Azerbejdžana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

– Čeka nas tvrda ekipa, koja ume dobro da se brani i odlično igra kontranapade. Nemamo šta da izgubimo. Želimo da damo maksimum, igramo disciplinovano. Nisam dobar prognozer, ali mislim da prva utakmica neće rešiti stvari – kazao je Milovanović.

On je naveo da je najbitnije da Mladost ne razočara publiku, koju je pozvao da u što većem broju podrži njegovu ekipu.

Milovanović će moći da računa na sve igrače osim na Nikolu Zvrka, koji je povredio zglob tokom priprema i u procesu je oporavka. Fudbaler Mladosti Ivan Milošević rekao je da njegov klub čeka istorijska utakmica.

– Ovo je nagrada za rezultat koji smo ostvarili prošle sezone. Uživamo u ovim trenucima. Pobeda je imperativ. Očekujem odličnu atmosferu, pune tribine i pozvao bih sve da nam pruže podršku koja će mnogo da nam znači. Jesmo debitanti, ali imamo mnogo iskusnih igrača i prići ćemo na pravi način – rekao je Milošević.

Golman Mladosti Nemanja Krznarić kazao je da se nada pozitivnom rezultatu.

– Čeka nas lepo iskustvo u Evropi i nadam se da će ova bajka da potraje. Na nama je da napravimo pozitivan rezultat, obradujemo publiku i na revanš odemo sa nadom da ćemo izboriti drugi krug – kazao je Krznarić.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 20:30h u Lučanima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter