0
Ostali sportovi

GOLF: Trijumf Baralića i Dragane Raković na Adi

Objavljeno: 28.06.17 u 17:11

Veoma dobri rezultati na četvrtom ‘Luštica Bej čelendžu’.

Damir Baralić i Dragana Raković ostvarili su pobede na četvrtom „Luštica Bej čelendžu“, koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji.

U konkurenciji 43 golfera, po veoma toplom vremenu, ali izuzetno pripremljenim terenima, Baralić je bio najbolji sa 29 bruto poena, dok je Dragana Raković u konkurenciji golferki ostvarila sjajan rezultat od 21 poena.

Miloš Krdžić je imao najbolji rezultat u neto računanju u A kategoriji. On je slavio sa 38 poena, koliko je imao i drugoplasirani Darko Jovanović, dok je treće mesto pripalo Aleksandru Flanđunisu sa 37 poena. U B kategoriji slavila je Nevena Terzić sa 38 poena, ispred Branislava Čkrkića i Svetlane Ranđić koji su imali po poen manje. Vojislav Krstić je bio najbolji u C kategoriji sa čak 43 poena. Drugoplasirani Dejan Babić je imao poen manje, dok je na trećoj poziciji bio Vojislav Ristović sa 37.

Pojedinačne nagrade dobili su Nevena Terzić i Đorđe Zečević koji su izveli najduže udarce, dok je Damir Baralić imao udarac iz prve najbliži rupi.

Na terenima golf kluba Beograd na Adi Ciganliji ovog vikenda igra se Otvoreno juniorsko prvenstvo Srbije u golfu, na kome će se takmičiti mladi golferi i golferke u dve starosne kategorije – do 16 i do 21 godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter