9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIO JE BLIZU HUMSKE: Crvena zvezda obara transfer-rekord i dobija ekstra pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.17 u 17:27

Aleksandar Pešić biće otkupljen od Tuluza za 750.000 evra i potpisuje na tri godine.

Istorijski transfer je na pragu Crvene zvezde, koja je odlučila da otkupi Aleksandra Pešića od Tuluza za čak 750.000 evra, što je apsolutni rekord.

Evo i detalja – Francuzi su prihvatili da sumu podele na dvanaest rata počev, verovatno, od 1. septembra, kada bi crveno-beli trebalo da im uplate 62.500 evra. Drugačije nije mogla da se okonča uspešna misija za bivšeg napadača mlade reprezentacije Srbije, koji je prošlu sezonu bio pozajmljen Atalanti.

FOTO: STARSPORT

Ovaj dogovor trebalo bi samo da bude otkucan i parafiran od strane klubova, a posle mnogo natezanja momak iz Niša dolazi u Ljutice Bogdana mada se u jednom trenutku činilo da je bliži Humskoj i Partizanu.

Ovog puta Zvezda je pobedila ‘večitog’ rivala, a svi očekuju na čelu sa trenerom Vladanom Milojevićem da ekstra pojačanje donese kvalitet timu u trci za titulu i, ako se prođe Florijana, u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Kako saznaje HotSport, Pešić je utanačio platu sa svijim menadžerom Rankom Stojićem, a parafiraće ugovor verovatno u petak ugovor na tri godine.

FOTO: STARSPORT
0
0

9 Komentara

  1. „Extra pojacanje“ iz kluba koji je zavrsio na 13 mestu francuskog shampionata… daj, ljudi – ne bulaznite 🙁

    0
    0
    Odgovori
  2. Platila 750 000 evra i smanjila dug. Sada je dug ispod 20 miliona evra. To izgleda u zvezdani tako funkcionise. Oni su, bre, fk cirkus!

    0
    0
    Odgovori
  3. Po meni je ovo cisto bacanje para, momak je prosek, imali smo mladje identicne, zivi bili pa videli, jedan obican prosek za ogromne pare

    0
    0
    Odgovori
    • проблем ни кад се паре бацају, али одакле рођаче?! Одакле?! Никад ми неће бити јасно како имаш паре за појачање, а у дугу си 25мил (односно 60 и кусур ал да не цепидлачимо)?!

      0
      0
      Odgovori
  4. Ово је ЛАЖ!!!! Да ли је могуће да пишете овакве гадости!? Да ли се светите што вас нису пустили на Скупштину клуба!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter