0
Fudbal

FOTO: Zlatan Ibrahimović

SAGA ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Da li je na pomolu veliki, neočekivani transfer?

Objavljeno: 27.06.17 u 17:11

Posle objave da Ibrahimović neće više biti deo Mančester junajteda, delovalo je kao da će u SAD ili Kinu da zaradi još koji milion, međutim, moguć je iznenađujući ostanak u Evropi.

Po pisanju španskog lista ‘Sport’, Atletiko Madrid na čelu sa trenerom Dijegom Simeoneom želi da angažuje Zlatana Ibrahimovića.

Madriđani zbog nepravilnosti u transferima mlađih igrača imaju zabranu dovođenja fudbalera do januara 2018, a taj termin poklapa se sa očekivanim povratkom Ibrahimovića na teren posle povrede kolena.

‘Jorgandžije’ su, navodno, već obavile pregovore sa Ibrinim menadžerom Minom Rajolom i ponudili mu da koristi usluge njihovog medicinskog tima dok se ne oporavi od povrede, a potom bi u januaru bio potpisan ugovor.

Među igračima koji bi mogli po isteku suspenzije da stignu u Atletiko pominje se i povratnik iz Čelsija, Dijego Kosta, dok je Lakazet iz Olimpik Liona već postigao verbalni dogovor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter