1
AdmiralBet ABA Liga

PRVI ČOVEK DINAMIKA POTVRDIO: Daćemo Mutu Nikolića Partizanu bez novca, ali to nije sve…

Objavljeno: 27.06.17 u 17:10

Priče o saradnji Partizana i Dinamika ovime su dodatno dobile potvrdu.

Prethodnih nedelja, pa i meseci, priča se o saradnji između Partizana i Dinamika, a sada se to i ostvaruje. Predsednik kluba sa Dorćola Velibor Jojić potvrdio je da postoji realna opcija da Miroslav Muta Nikolić preuzme klupu Partizana.

– Zaista postoji ideja da naš trener Nikolić ode u Partizan, ali još nismo ništa definitivno dogovorili. Što se nas tiče, iako ima ugovor sa Dinamikom još tri godine, on može da ode u Partizan bez obeštećenja. Daćemo i nekoliko naših igrača, takođe bez obeštećenja, pa ćemo na kraju, kada oni budu otišli iz Partizana, uzeti neki procenat od transfera – rekao je Jojić za Kurir.

Pričalo se da bi na čelo crno-belih kao predsednik mogao da dođe upravo Velibor Jojić. Međutim…

– Zaista ne mogu u ovoj situaciji da preuzmem klub kao funkcioner. Partizan duguje oko pet miliona evra, a to je veliki problem. Kao partizanovac uvek sam tu da pomognem. Kada Partizan ne bi bio u tolikim dugovima, verovatno bih prihvatio da napravim sportsku priču i da vratim klub na grane na kojima je bio. Ali zanima me samo dobra selekcija, dobar rezultat… Sportska strana.

Saradnje će biti, ali ne i fuzije Partizana i Dinamika.

– Nije u pitanju fuzija, Dinamik će i dalje biti klub kao i do sada i imaće put koji sam zacrtao, a to je da proizvodi mlade igrače i da postižemo dobre rezultate – zaključio je Jojić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter