0
Domaći fudbal

MAXBET KVOTE: Evo šta naš partner kaže ko je favorit u evropskim duelima Zvezde, Vojvodine i Mladosti

Objavljeno: 27.06.17 u 23:25

Tri srpska predstavnika počinju u četvrtak svoje takmičenje u kvalfikacijama za Ligu Evrope i sva tri su domaćini u prvom kolu.

Crvena zvezda je najveći favorit u prvoj rundi od svih naših predstavnika. Crveno-beli u Beogradu dočekuju osvajača Kupa Malte ekipu Florijane koja u Srbiju dolazi sa svega 15 igrača. Kvota na srpskog vicešampiona je 1.10, a da će na meču biti sedam golova je 11. Da će Crvena zvezda voditi na poluvrmenu, a na kraju pobediti kvota je 1.40 i HotSport vam je preporučuje. Da Maltežani naprave sezaciju i pobede na stadionu ‘Rajko Mitić’ kvota je 15.

Vojvodina je takođe stavljena kao veliki favorit protiv Ružomberoka iz Slovačke. Kvota na ‘staru damu’ za meč na ‘Karađorđu’ je 1.50. Da će Slovaci trijumfovati je 6.30, a nerešeno je 3.80. Mi vam preporučujemo da igrate da će Vojvodina postići dva gola, kvota je 1.65.

Najveća kvota je na Mladost iz Lučana, čak 2.25. Naravno, ne treba ni da čudi kada je favorit u ovom dvoboju azerbejdžanski Inter. Kvota na tim iz Bakua je 3.10. Naš predlog za igrače je GG, a kvota je 1.85.

Kvote MaxBet kladionice za Ligu Evrope možete da pogledate OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter