14
Domaći fudbal

LAPSUS ILI NEŠTO DRUGO: Srđan Plavšić iznenadio Delije izjavom na predstavljanju u Sparti (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.17 u 13:21

Navijačima Crvene zvezde nikako se neće svideti ovakva izjava doskorašnjeg igrača.

Mladi reprezentativac Srbije je u Pragu predstavljen kao najnovije pojačanje Sparte, a to je učinio Igor Gluščević. U razgovoru sa njima za klupsku televiziju češkog velikana, Plavšić je dao više nego interesantnu izjavu.

– Mnogo sam srećan što sam ovde, ostvario sam na neki način san odlaskom iz Crvene zvezde – rekao je Plavšić, na iznenađenje mnogih.

– Mislim da sam napravio pravi potez, da sam došao u pravi klub. Nadam se da ću opravdati očekivanja – istakao je popularni ‘atomski mrav’.

Plavšić ima 21 godinu, u Crvenoj zvezdi je proveo dve sezone i postigao je 10 pogodaka. Ovo mu je prvi odlazak u inostranstvo, a na pre dve godine na stadion ‘ Rajko Mitić’ je došao iz subotičkog Spartaka.

(Izvor: youtube / AC Sparta Praha)

0
0

14 Komentara

  1. Pa kad ga vidis, dovoljno ti je jasno zasto je rekao. To je istina. A ko ce ga,majke ti? Ima on talenta ali ga takticki ne mozes bas puno iskoristiti. U duel igri je ogromna nula, igra glavom nula,u pomeranjima ,polivalentnost nula… Jedino krilno trcanje, ,dobar dribling i padanje na dodir, e to su mu specijaliteti. To je koristio izvanredno. U nasoj ligi je lako igrao za Zvezdu, njoj i onako sviraju kad je penal u najavi, prekrsaj u najavi. Najmanje pet penala, deset gol prekrsaja je iznudio na prevaru,padanjem kao da ga je zmija ujela, a covek ga ni dohvatio nije! Eto, to je vas „Plavsa“. On je velika prevara od igraca. Ali, najsmesnije je da i takav dobija hvalospeve, poverenja trenera, a i Lalatovic ce shvatiti zasto nije uspeo sa mladima u Poljskoj.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li je noguce da ti nekog kritikujes, omalovazavas i analiziras…a usput sam sebi tepas „milence“?! Boze, ima li te?!?!

      0
      0
      Odgovori
    • Ne znam kakav da je, ali ona asistencija Vijeri, protiv tvog „polivalentnog“ placizana je dovoljna za postovanje…

      0
      0
      Odgovori
    • Cekaj jel sada plavsic kriv sto mladi nisu uspeli? Vidi se iz aviona da je djurdjevicu sve namestano jer je 0 od igraca.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ostvario mu se san odlaskom iz Zvezde, tj. odlaskom u inostranstvo, ali onaj ko želi da stvori problem, razumeće kako mu odgovara.

    0
    0
    Odgovori
  3. HAHAHHAHAAAAAAAAA PA STVARNO KO ZELI DA IGRA U ZVEZDI BAS NIKO AHAHBAHAHH
    IGRAS TU SAMO ZBOG PARA A SANJAS NARAVNO DA JE STO PRE NAPUSTIS I NA TAJ NACIN OSTVARIS SVOJ SAN KAO OVAJ MLADIC.NARAVNO POSTOJI I ONO DRUGO KAO NAPRIMER VEZA IZMEDJU PARTIZANA I NJEGOVIH IGRACA ALI TO JE VEC LJUBAV
    A NE GOLI INTERES KAO U OVOM SLUCAJU.NAJBITNIJE MALI DA SI IZDRZAO I OSTVARIO SVOJ SAN OTISAO SI IZ NJE A KO ZNA MOZDA TI JEDNOM I OPROSTIMO RUZNU PROSLOST PA I ZAIGRAS ZA INSTITUCIJU!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter