0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KONAČNO: Miloš Teodosić progovorio o NBA, ali i završetku karijere u Zvezdi

Objavljeno: 27.06.17 u 12:40

Kapiten srpskog nacionalnog tima je danas potvrdio ono što se već mesecima piše.
Kako je Miloš Teodosić rekao, sasvim sigurno neće ostati u Moskvi, dok je Amerika najrealnija šansa.

I ove godine je Teo otvorio kamp na Srebrnom jezeru za nove nade srpske košarke. Uz vrhunske trenere i uslove će nekoliko smena dece uživati i učiti o igri pod obručima do 18. avgusta.

– Kako stvari stoje, gotovo sigurno neću ostati u CSKA, a za ostalo, iskreno, ni ja još ne znam. Sigruno je da je odlazak u SAD nešto o čemu ozbiljno razmišljam, voleo bih tamo da nastavim karijeru. Prvi put sam o tome najozbiljnije razmišljao. Stvarno mi je to želja, ali videćemo kako će se stvari odvijati, izjavio je Teodosić.

Nekoliko NBA klubova se utrkuje za angažman srpskog košaraša koji će biti jedan od najpopularnijih ‘slobodnih agenata’ ovog leta.

Srpski plejmejker je odgovarao i na pitanja novinara, jedno od njih je bilo da li mu je kamp Bogdana Bogdanovića na Kalemegdanu konkurencija, na šta je odgovorio da se njih dvojica uvek pomažu i da ne mogu biti konkurenti jedan drugom. Miloš Teodosić je takođe rekao i da ima još sedam, osam godina da igra tako da još uvek ne razmišlja o dolasku u Zvezdu i završetku karijere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter