0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Španci ‘tuku’ Italijane, Nemci i Englezi sa malo golova

Objavljeno: 27.06.17 u 10:42

Sledi zavrsnica Evropskog prvenstva u Poljskoj i pojedine utakmice šampionata, pa smo se za danas odlučili za miks i mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet‘.

ŠPANIJA U21 – ITALIJA U21 1 (1.70)

‘Crvena furija’ je najviše pokazala u prvoj rundi i lako je upisali tri pobede, danas su svakako u prednosti nad velikim rivalom, koji će dati sve od sebe da se odupre.

NEMAČKA U21 – ENGLESKA U21 0-2 (1.70)

U drugom polufinalu nas očekuje okršaj u kojem se neće mnogo reskirati sa obe strane zbog ogromnog uloga, tako da će opreznost u odbrani biti maksimalna od strane obe ekipe.

LAHTI – HIFK 1 (2.05)

Borba za bodove nastavlja se u Finskoj, a domaćin je pikirao novi trijumf i svakako su u prednosti u odnosu na protivnika, koji igra veoma promenjljivo sa dosta oscilacija.

MALME – LOKOMOTIVA (Z) 1 (1.85)

Kratka pauza je u šampionatu Svedske, pa su mnogi klubovi skoknuli do Austrije na mini pripreme i veoma su uspešni u testovima, pošto su im igrači u takmičarskom ritmu.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet‘ je 10.96.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter