5
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA LI JE OVO REŠENJE: Bivši trener koji je vodio i Zvezdu uskoro preuzima Partizan?! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.17 u 10:20

Crno-beli bi uskoro mogli da dobiju trenera za novu sezonu i borbu na četiri fronta.
Miroslav Nikolić bi mogao da zameni Aleksandra Džikića u redovima kluba iz Humske.

Kako domaći mediji javljaju, popularni Muta je spreman da napusti redove Dinamika i preuzme po drugi put Partizan posle 1998. godine kada je seo na kormilo crno-belih i u tom mandatu osvojio šampionski pehar.

Aktuelni asistent selektora srpskog nacionalnog tima Aleksandra Đorđevića je navodno za ovaj posao imao konkurenciju u vidu Dejana Milojevića i Dragana Nikolića koji ipak neće sesti na klupu Partizana.

U svojoj 27-godišnjoj karijeri je Nikolić vodio još Radnički iz Kragujevca, Budućnost sa kojim je stigao do dve šampionske titule, Vojvodinu i pored još mnogo ekipa, Crvenu zvezdu u dva navrata.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Ne razumem pricu…. pa Muta je mnogo pre Zvezde vodio Partizan,ima od tada vise od 15 godina. neki zaboravljaju brzo. I , sad je pa bitno da je vodio Zvezdu… ma bas me briga je li bio u nekom periodu u tom raspad klubu.Muta je dobar trener, strasan motivator i vrlo vredan covek. Za mene u Klubu nije problem trener, problem je siromastvo i skroman roster.

    0
    0
    Odgovori
  2. Фузија са Динамиком фрањевци.
    Сад ће вам Динкић буде газда.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter