2
Domaći fudbal

FOTO: HOT SPORT

ZVEZDA U NOVOM RUHU: Predstavljen dres i otkriveno koliko će zaraditi od prodaje (FOTO)

Objavljeno: 26.06.17 u 14:20

U ovoj sezoni će tim iz Ljutice Bogdana izgledati dosta drugačije, pogotovo što se rezervne kombinacije tiče.
Italijanska kompanija ‘Makron’ će ‘debitovati’ kao tehnički sponzor Crvene zvezde.

Na stadionu kluba je danas u pristustvu medija predstavljen novi dres u kojem će već u četvrtak na prvom meču u kvalifikacijama za Ligu Evrope igrati Crvena zvezda. ‘Makron’ se postarao da uskladi prepoznatljive boje Zvezde, ali da unese i jedan novitet u odnosu na prošlu sezonu, u vidu rezervnih dresova.

– Radi se o veoma aktuelnom brendu i u ‘ligama petice’. Crvena zvezda bira partnere, samo svetske firme. Potpisali smo petogodišnji ugovor, takođe biće i bonusa za dobre rezultate. Od svake prodaje dresa u inostranstvu zaradicemo 10 pošto. Kod nas 25 posto od prodaje, kazao je Svetozar Mijailović, predsednik crveno-belih.

FOTO: HOT SPORT

‘Makron’ je kompanija koja sarađuje sa velikim klubovima širom sveta, jedan od najpoznatijih je engleski Stouk, a tu su takođe i Lacio, Sporting, Bolonja… Kako je Frančesko Martineli iz ove poznate kompanije izjavio, i ljudi iz ‘Makrona’ su srećni zbog saradnje sa Zvezdom.

– Srećni smo što smo konačno došli u Srbiju i to u najveći klub ovde. Naša firma je nastala još 1971. godine, i dresove koje mi proizvodimo trenutno nose fudbaleri Lacija, Sportinga… Voma smo srećni što smo u Zvezdi, rekao je Martineli.

Direktor marketinga Zvezde, Goran Broćić, je poručio da su dresovima u crveno-beloj boji, teget plavi i beli, te da nema crnih kombinacija niti su bile u planu, i zamolio medije da ne daju inforamcija koje su netačne. Pojedini mediji su najavljivali crnu opremu tima iz Ljutice Bogdana.

Sa lica mesta: Darko Noveski.

0
0

2 Komentara

  1. ..nista novo, oni ‘DRES“ menjaju kad god im neko ‘ponudi’ po neku BANKKKU, ALI, u dresu PANTERA se najbolje „OSECAJU“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. jeste.. i ja za 2 meseca ulazim u shop i pitam za dres..odgovor kao i svake godine, „nemaaaa“…ili neka prica o carini, ovo ono…pa odem 3 meseca kasnije i opet ista prica ili nema moja velecina. ozbiljnim klubovima se takve stvari ne desavaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter