0
Odbojka

TURNIR U RUSIJI: Naše odbojkašice trijumfovale protiv Bugarske na samom startu

Objavljeno: 26.06.17 u 17:45

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije uspešno je startovala na turniru u Rusiji ostvarivši maksimalnu pobedu protiv Bugarske.

Na samom startu 15. Kupa ‘Boris Jeljcin’ u Jekaterinburgu Srbija je u prvom kolu savladala Bugarsku sa 3:0, po setovima 25:12, 25:15 i 25:14.

Izabranicama selektora Zorana Terzića bilo je doboljno samo 62 minuta za pobedu Bugarke u dvorani ‘Uraločka’. Ubedljiv trijumf nije dolazio u pitanje ni u jednom delu meča jer su naše odbojkašice zaista furiozno odigrale utakmicu.

Srbija nije igrala u najjačem sastavu jer nedostaju Tijana Bošković, Silvija Popović i Mina Popović, dok se kapiten Milena Rašić vratila u igru. Najefikasnija u srpskoj reprezentaciji bila je Ana Bjelica sa postignutih 15 poena. Brankica Mihajlović je dodala 14, a Tijana Malešević i Stefana Veljković po 11.

Srbija će sutra u drugom kolu biti slobodna, a u trećem, u sredu od 16 časova, igraće protiv Kazahstana. U grupi su još domaćin Rusija i Turska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter