0
Košarka

TANDEM ZBOG KOG SRBI NE BI SPAVALI: Superstar na putu za Denver, Kavsi idu na ‘sve ili ništa’! (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.17 u 11:03

Priča o trejdu Pola Džordža jedna je od najinteresantnijih, kada je u pitanju NBA liga, a za ljubitelje košarke u Srbiji od juče je još zanimljivija. 

Naime, u priču o trejdu između Indijane i Klivlenda od juče je uključen i Denver našeg Nikole Jokića.

Kako prenose mediji u SAD, predlog je takav da Pol Džordž iz Indijane i Kenet Farid iz Denvera odu u Kavalirse, dok bi u Nagetse stigao Kevin Lav.

Nije saopšteno šta bi dobila Indijana, ali je izvesnoda bi Pejsersi dobili pika nekog od narednih draftova Denvera, što bi verovatno bilo dovoljno da pristanu na razmenu, pogotovo zato što Džordžu na kraju naredne sezone ističe ugovor, a teško je poverovati da su spremni da se igrača njegovog kalibra odreknu bez ikakve naknade, pošto je najavio da neće produžiti ugovor.

Doduše, plan bi mogla da pokvari njegova želja da zaigra u Los Anđeles Lejkersima, ali je teško poverovati da ekipa iz „grada anđela“ može da se bori za titulu naredne sezone, što bi moglo da bude presudno.

Pogotovo što su Kavsi spremni da ove sezone idu na bukvalno sve ili ništa, pa bi timu mogli da se pridruže i Karmelo Entoni i Dvejn Vejd, ukoliko napuste Nikse, odnosno Čikago. Lebron Džejms ima opciju da na kraju ove sezone napusti ekipu, tako da Klivlend želi da svim silama napadne šampionski prsten.

(Youtube/The Crossover)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter