0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Informacije o ulaznicama za meč Vojvodina- Ružomberok

Objavljeno: 26.06.17 u 15:20

Na oficijalnom sajtu FK Vojvodine pojavila se informacija o prodaji ulaznica za meč sa slovačkim Ružomberokom.

Prodaja ulaznica za predstojeći prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem će se 29. juna, sa početkom u 20 časova, na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu sastati Vojvodina i Ružomberok, zvanično će početi u sredu.

Vršiće se po sledećem rasporedu:
Sreda, 28. jun: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad.
Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana ‘Ognjište’), od 12 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok.
Četvrtak, 29. jun: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 16 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 17 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za sever.

Ulaznice će se prodavati po ceni od 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever), s tim da će jedno lice moći da kupi najviše tri ulaznice.
Ulaznice će se prodavati po principu ‘jedna ulaznica- jedna stolica’, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta.

Ulazak na ovu utakmicu biće omogućen i svim navijačima koji imaju sezonsku ulaznicu FK Vojvodina iz prošle sezone.
Fudbalski klub Vojvodina je pozvao svoje navijače da na vreme obezbede ulaznice i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter