0
Domaći fudbal

OSTAO JE JOŠ JEDAN KORAK: Dugo čekani napadač stiže u Zvezdu, uz jednu bitnu promenu (FOTO)

Objavljeno: 25.06.17 u 09:50

Tuluz je blizu odluke da pusti napadača u Beograd, ali pokušava na sve načine da zaradi njegovom prodajom. Zvezdina opcija je – pozajmica.

Često Crvena zvezda ne može da isprati na tržištu trendove plaćanja, pa mora da traži alternativna rešenja prilikom dovođenja igrača.

Pregovori sa Tuluzom oko angažovanja Aleksandra Pešića su vođeni dva dana u Francuskoj i kako saznaje HotSport prestoji završni čin, da bivši mladi reprezentativac Srbije dođe u Ljutice Bogdana.

FOTO: STARSPORT

Tuluz želi da pokuša da zaradi prodajom napadača, ali nema za sada zainteresovanih klubova. I posle insistiranja Zvezde da Pešić dođe na pozajmicu i da će sa igračem utanačiti platu, izgleda da je takva misija prihvatljiva, kao i otkupna klauzula, pogotovo jer nije u planovima za narednu godinu.

Prošle sezone je prosleđen Atalanti, odigrao je samo šest meseva u ‘kalču’ i postigao jedan pogodak. Francuzi su Pešića kupili kao najboljeg strelca Jagodine, ali posle promene trenera, momak iz Niša je u drugom planu pored dobrih partija.

U Zvezdi ga trener Vladan Milojević ceka raširenih ruku. Ostao je još jedan korak.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter