1
Evroliga

POVRATAK U ŠPANIJU: Reprezentativac Srbije na meti dva evropska velikana! (FOTO)

Objavljeno: 25.06.17 u 12:53

Gotovo izvesno sledi povratak u Španiju, a ostaje da vidimo da li u Madrid ili Malagu, gde bi zamenio bivšeg centra Partizana.

Ognjen Kuzmić ove sezone imao je fantastičnu sezonu, u jednom momentu pretio je da poobara mnoge rekorde u Evroligi, kada se radi o skokovima i ‘dabl-dabl’ učincima, pa je po osvajanju ‘tripl-krune’ očekivano bilo da poraste interesovanje evropskih klubova.

Jedan od najkonkretnijih za sada je pravi gigant – Real Madrid, koji je stupio u pregovore sa stasitim centrom, a to preneto čak na sajtu ‘Endesa’ lige.

Drugi je Unikaha iz Malage, osvajač ovogodišnjeg Evrokupa, ali je naglašeno da bi tamo otišao samo u slučaju da ekipu napusti bivši centar Partizana Dejan Musli.

Kuzmić iza sebe ima sezonu u kojoj je beležio skoro 10 poena i tačno sedam skokova u proseku po utakmici.

Za sada vlada veliko interesovanje za igrače Crvene zvezde, posle Luke Mitrovića, Čarlsa Dženkinsa, Stefana Jovića, Marka Gudurića, Branka Lazića…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter