0
Evropske lige

PREOKRET: Donaruma otpušta Rajolu?

Objavljeno: 25.06.17 u 17:27

Iako je makar na kratko delovalo da je odlazak Đanluiđija Donarume iz Milana sasvim izvestan, izgleda da je došlo do preokreta situacije.

– Nećemo uticati na Điđove odluke, samo želimo ono najbolje za njega, rekao je Alfonso, Donarumin otac objasnivši medijima da se nada da će ova transfer saga uskoro doći kraju.

Međutim, prema izveštajima iz Italije, Donaruma je sada bliži odluci da otpusti svog agenta Mina Rajolu koji je pregovarao sa Milanom oko novog ugovora i nije se dogovorio.

Problem je bila plata koju je zahtevao, odnosno da Donaruma može da napusti ‘rosonere’ ukoliko ne uđu u Ligu šampiona i to za samo deset miliona evra.

Usledili su silni napadi na Donarumu od strane medija, navijača, bivših legendi kluba, a Rajola je čak izjavio da su njegovom klijentu i pretili.

Igre transfera se nastavljaju, zbog čega je Vinćenco Montela posetio Donaruminu porodicu i pokušao da ih posavetuje da bi ostanak u dresu kluba u kom je ponikao bio pravi izbor za ovog 18- godišnjaka, dok je Rajola poslao svog rođaka, i saradnika, Enca u Poljsku kako bi razgovarao sa golmanom koji tamo brani za mladu reprezentaciju Italije na EP. Enco bi trebalo da ga ubedi da se okrene Real Madridu.

Italijanski mediji su napomenuli i slučaj Mareka Hamšika koji je otpustio Mina Rajolu nakon što je ovaj ubeđivao Slovaka da napusti Napoli, klub koji je toliko zavoleo i postao kapiten, i nakon toga zaposlio novog agenta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter