4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NAJAVLJEN KAO VELIKI TRENER: Miodrag Božović predstavljen u novom klubu (FOTO)

Objavljeno: 25.06.17 u 12:34

Posle dve godine u Crvenoj zvezdi, Miodrag ‘Grof’ Božović vraća se u Rusiju.

Juče je najavljen, a danas ostvaren posao. Miodrag Božović novi je trener Arsenala iz Tule, ruskog kluba koji ga je predstavio kao velikog trenera i znajačno pojačanje pred sledeću sezonu.

– Na prvom mestu želim da vam poželim dobro zdravlje, jer bez toga teško je ispuniti zadatke. Arsenal je prošle sezone vodio veliku borbu za opstanak i uspeli ste u tome. Ovog puta uprava kluba i navijači od nas očekuju bolje rezultate, a mi ćemo se potruditi da ih ostvarimo – rekao je na promociji Miodrag Božović.

Zanimljivo, Božović radi sa ekipom još od 15. juna, odnosno, radila je po njegovom planu, a takođe je i sugerisao koja pojačanje su mu potrebna za narednu sezonu.

– Želim da umirim navijače i kažem da Božović još od 15. juna vredno radi, jer je ekipa trenirala prema njegovom planu, a radio je i na izboru pojačanja i planu pripreme koji počinjemo u Austriji. Srećni smo što smo uspeli da angažujemo takvog stručnjaka. Klub će dobiti četiri do pet pojačanja, a posao je već završen. Nećemo imati problema kao prošle sezone jer je Božović veliki trener – rekao je generalni direktor Arsenala Dmitri Balašov

 

A post shared by PFC ARSENAL Tula (@pfc_arsenal) on

0
0

4 Komentara

  1. Кукала им мајка,однијеће им пар милиона а добро је ако ове године извуку опстанак…

    0
    0
    Odgovori
  2. …jes’ „velik“ tj. GABARITAN, jedva ‘stane’ u avion kada ga „DOVODE“, za razliku od teret..nog/marv..enog VOZA kada „ODLAZI DOBROVOLJNO“ iz FK kog’ je s’uspehom „TRENIRAO“ ili NEUSPEHOM-kako KO gleda na STANJE „STVARI“, MI-Grobari smatramo da je OOODLICNO OBAVIO POS’O, dok “gani ..nisam bas siguran da ga se rado (o)secaju…!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter