1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAZURA ZA SLAVLJE NAVIJAČA: Partizan planira da završi veliki posao ovog leta

Objavljeno: 24.06.17 u 11:18

Crno-beli nameravaju da se ozbiljno uhvate u koštac za evropskim timovima za ulazak u Ligu šampiona.

Ideje čelnika Partizana su da zadrže okosnicu tima kojom su i došli do ‘duple krune’ prošle sezone.

To će uraditi na jedan od najpopularnijih načina, novim pojačanim ugovorom za brazilski tandem, kao i Uroša Đurđevića. Šampion Srbije je spreman da ponudi bolje uslove samo kako bi u klubu ostali Everton Luiz, Leonardo i kapiten mlade reprezentacije Srbije.

Kako domaći mediji prenose, plan je da se lagodno uđe u evropske kvalifikacije nakon što stigne novac iz Firence za do sada jedinog igrača koji je napustio crno-beli tabor, Nikolu Milenkovića.

0
0

1 Komentara

  1. Svaka cast Vazura i Iko! Tako treba, cuvaj ono sto se dokazalo i sto je definitivno dokazano kao kvalitet. Oni mnogo manje kostaju, makar i sa poboljsanim platama, nego da se ulazi u neizvesne investicije u kupovinu neproverenih igraca. I jos nesto.Kvantitet ne znaci i kvalitet a to komsinica dobro zna. Mi ocigledno bolje i na bolji nacin! Partizan za ovaj prelazni ne treba da trosi milion-dva za pet,deset nazovi pojacanja kao Terza, vec samo jednog dva, pa makar kostali i vise od milion evra! Zato je kljucni posao dovesti Sumu! Dovesti ga i po cenu od milion evra obestecenja ,i uz Miletica, nikog vise.Zato bravo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter