5
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

VOĐA ‘VARVARA’: Mogući nemiri u Podgorici (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.17 u 12:05

Iako ima dosta vremena za organizaciju revanš utakmice u prestonici Crne Gore, sve su učestaliji komentari o izvesnim incidentima.

Odmah po određivanju žreba i spajanju Partizana i Budućnosti, znalo se da će Grobari i Varvari imati jednu malu ‘utakmicu’ unutar svega ovoga.

U drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona susrešće se crno i plavo-beli. Prvi duel će se igrati u Beogradu, a potom revanš u Crnoj Gori. Jedna od glavnih tema povodom ove utakmcie jesu i navijači, u tolikoj meri da je crnogorska medijka kuća ‘fosmedia’ uradila intervju sa Aleksandrom Ivanovićem, kako oni kažu, vođom navijača Budućnosti.

– Taj meč nema nikakve veze sa politikom, to što je neko zamislio u svojoj glavi, to je nečija lična stvar. Nikada utakmice između Budućnosti i Partizana, što se tiče Varvara, nije imala veze sa politkom. Kakva god pesma bila, kakav god incident se desio, to će biti samo sport. Sport je da se skandira ružno protivničkim navijačima, čak i ako ima neku političku konotaciju, to opet nema veze. Poznajem neke navijače sa njuihove tribine, čak smo i prijatelji, ali to ne važi kada igraju Budućnost i Partizan, izjavio je Ivanović.

Kako su ovakve priče stigle i do predsednika FS Crne Gore Dejana Savićevića, popularni Dejo je rekao da ne čudi uzavrela krv pred jednu ovakvu utakmicu, ali i da crnogorska policija ima iskustva u sprečavanju incidenata na sportskim predstavam te veruje da većih problema neće biti.

Kompletan razgovor možete pogledati ovde.

0
0

5 Komentara

  1. Чака Ивановић. Чувени.
    Бивши Партизановац.
    Још памтим емисију гдје је био гост и гдје је га је и мајка зезала како је бивши Партизановац и како му је соба била црно бијела…
    Е то су варвари. Све екс Гробари и делије.
    И што је најјаче већина су Срби.
    Тако да, иако каже да нема везе скандирање с политиком, ја као Србин из ЦГ никада нећу скандирати нешто против српства, тробојке, грба… а нарочито никада не бих узео у руке шал хајдука из сплита, сем као трофеј. А памтимо добро дизање тог шала као изазивање реакције Гробара.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter