0
Košarka

SRBI TEMA I POSLE DRAFTA: Poznato kakav je status povodom dolaska Bogdanovića u Kingse

Objavljeno: 23.06.17 u 11:23

Sakramento je sinoć imao jedno veoma uspešno veče na ‘regrutiranju’ novajlija.

Kingsima su pripali De’Aron Foks, Džatin Džekson, Hari Džajls i Frenk Mejson iz druge runde. Najviše očekivanja se polaže na igre Foksa koji je bio peti pik na draftu i već duže vreme želja ove franšize, dok su Džekson i Džajls stigli sa pozicija 15. i 20. kao zamena za 10. pika kojeg je Sakramento takođe imao.

Generalni menadžer Kingsa nije krio zadovoljstvo povodom izbora novih košarkaša, a po obavljanju žreba je od strane medija upitan i o statusu Bogdana Bogdanovića, velike želje prvenstveno Divca, a i Sakramenta.

– Čekamo Bogdanovu odluku, ali želimo da dovodimo talenotovane mlade igrače u klub a to je nešto što ne možete da uradite za dan, mesec ili godinu. Počeli smo taj proces prošle godine i sada samo nastavljamo u tom pravcu, izjavio je Vlade Divac.

Bogdan Bogdanović je ove godine osvojio Evroligu sa Fenerbahčeom, očekuju ga reprezentativne obaveze i Eurobasket krajem leta, postoji velika šansa da će i on poput još nekih srpskih igrača do nove sezone u NBA otići u SAD.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter