2
Domaći fudbal

POTVRĐENO HOTSPORTU: Boaći želi da ostane na Marakani!

Objavljeno: 23.06.17 u 14:56

Ričmond Boaći i Crvena zvezda će usoro za sto, problema ne bi trebalo da bude, igraču se ne žuri u Evropu.

Obostrana želja je da Ričmond Boaći ostane u dresu Crvene zvezde, a predstoji završni čin razgovora menadžmenta igrača sa rukovodstvom crveno-belih. Bankrotom Latine napadač iz Gane je slobodan, a odluka treba da padne u naredan dan ili dva.

– Bio sam poslovno u Milanu i slede razgovori. Zvezda ima prednost, a sve treba utanačiti, ako je moguće na obostrano zadovoljstvo. Boaći se ovde uklopio u ekipu i pored drugih ponuda, ako sve bude potaman, neće žuriti u Evropu – rekao je za HotSport menadžer napadača Ivica Pavlović.

Boaći je licenciran za dvomeč sa Florijanom, pošto je na papiru igrač Crvene zvezde do 30. juna, a klubu veruju da će igrač iz Gane potpisati nastavak saradnje do juna 2019. godine.

0
0

2 Komentara

  1. Boaći želi da ostane na Marakani! – stoji u naslovu! Naravno, nije Boaći mutav, jer zna da mu nigde nema mesta u Evropi a ovde mu je lezi lebe da te jedem!. Ima obezbeđeno mesto u timu i godišnji prihod od 400 hiljada evrića. Ovo je za njega Eldorado! U Evropi svi znaju da je on večita rezerva iz talijanskog fudbala i to će ga pratiti celoga života. To što je postigao 12 golova u prvenstvu Srbije, niko ne uzima za ozbiljno, s obzirom na kvalitet lige. I pored nekvaliteta Super lige Srbije, koji je evidentan, Boaći se nije video protiv jačih timova, kao što su Partizan (2 puta), Vojvodina, Voždovac i Čukarički. Učinak Boaćija: apsolutna nula, kao da nije igrao a doveden je da pravai razliku na terenu! Ipak, on pravi razliku ali na blagajni, dok naši mladi igrači, navodni kandidati za tim, ne primaju stipendiju i po nekoliko meseci!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter