2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNOGRCI POTVRDILI: Zvezda želi prekaljenog štopera, samo ga jedan čovek može ubediti… (FOTO)

Objavljeno: 23.06.17 u 15:30

Crvena zvezda je u potreazi za iskusnim štoperom, a ovaj fudbaler je prvi na spisku želja uprave kluba iz ‘Ljutice Bogdana’, odluka pada narednih dana.

HotSport je već pisao, Marko Baša je velika želja Crvene zvezde. Igrač kome je 35 godina napustio je Lil i slobodan je igrač, a svojim iskustvom mogao bi da pomogne crveno-belima. Naše pisanje potvrdio je i crnogorski portal ‘CDM’.

Iako se spekuliše da Marko ne želi da se vraća u Srbiju gde je nosio dres OFK Beograda, u ‘CDM’-u smatraju da bi veliku ulogu u promeni mišljenja kod Baše mogao da ima generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Marko Baša je u inostranstvu nosio dres Le Mana, Lila i Lokomotive iz Moskve. I dalje je član reprezentacije Crne Gore za koju je odigrao 39 utakmica i postigao dva gola.

0
0

2 Komentara

  1. To je to forsiranje nasih klinaca?! Sta radite vi ljudi, pravite dom penzionera… Umesto da lansiramo par klinaca i da ih zadrzimo vecinu po svaku cenu i da carujemo posle vi dovodite starkelje. Ovako se moze u nedogled raditi i nikakav napredak videti necemo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter