5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK IZ VEDRA NEBA: Leonardo napustio Partizan, nastavlja karijeru u Emiratima?! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.17 u 14:12

Kakav udarac za navijače Partizana!

Nije mnogo vremena proteklo od kako je Leonardo objavio da se vraća u Beograd, a iz Ujedinjenih Arapskih Emirata stiže poprilično šokantna vest.

Naime, na Instagram stranici posvećenoj ekipi Al Ain iz Abu Dabija objavljena je informacija da je dogovoren dolazak Leonarda da Silve.

Leonardo, prema natpisu na ovoj stranici, dolazi u paketu sa još dva Brazilca, Kajom i Čivatijem, i jednim Šveđaninom, Bergom.

Doduše, vest bi trebalo uzeti sa dozom rezerve, dok ne bude i zvanično saopšteno.

Uskoro očekujemo i potvrdu informacije.

0
0

5 Komentara

  1. A ovo nije istina !!!
    Istina je ta da ostaje u Partizan dok budu trajale kvalifikacije za ligu sampiona,a i nakon toga kad udjemo u ligu sampiona….Osace on duze u Partizano nego sto svi to mozemo i da zamislimo…;)
    To je iz prve ruke dragi moji….

    0
    0
    Odgovori
  2. To vest nije istinita.Leonardo ostaje i sa Partizanom po treci put ulazi u ligu sampiona i po treci put ce ucveljeni gani u neverici govoriti samo kme kme kme i jos malo toga dakle kme kme kme!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa pre neki dan je pisalo na instagramu kao poruka da ide u taj klub!!!!! Ljubičasto srce kao emotikon. Daj boze da smo uzeli neki dinar da dovedemo zamenu a njemu nek je živ i zdrav!!!!! Koga nema bez njega se može !!!!!
    Bolje da ide nego da pravi nervozu u klubu!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter