0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDSTAVLJANJE NOVOG TRENERA: Aleksandar Džikić je došao u Podgoricu

Objavljeno: 22.06.17 u 18:30

Srpski stručnjak Aleksandar Džikić doputovao je danas u Podgoricu, gde će biti zvanično predstavljan kao novi trener Budućnost VOLI-ja.

Posle slovenačke Krke, Olimpije i Partizana, opet će voditi klub iz ABA lige- podgoričku Budućnost, kojoj je Džikić bio prvi pik. Zvanični dogovori mogli su da počnu kada je raskinuo ugovor sa Partizanom.

Po dolasku u Podgoricu, Džikić je Radio- televiziji Crne Gore rekao da očekuju da svi u klubu rade kao jedan, sa istim ciljem.

– Na svima u klubu, ne samo na meni, jeste da radimo zajedno. Svi treba da imamo isti cilj, da ne vuče svako na svoju stranu, neko levo, neko desno, neko dole, rekao je Džikić.

– Dogovarali smo se dok se nismo dogovorili… Sudeći prema nekim osnovnim crtama, razmišljamo na isti način, zato smo se i dogovorili, prokomentarisao je dužinu pregovora sa upravom Budućnosti na sebi svojstven način.

 

Upitan je i o viziji razvoja kluba na šta je kratko odgovorio da je još rano za razgovor o tome.

Džikić je trenersku karijeru započeo je 1994. godine, kao asistent u Beovuku, gdje je tri sezone kasnije postao i glavni trener. Zatim je ponovo radio kao asistent i to šest godina u Partizanu, potom dve godine u Minesota Timbervulvsima, posle čega je samostalno radio u Olimpiji, Krki, Lijetuvos ritasu, kao i reprezentaciji Makedonije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter