4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEMA VIŠE ODMORA: Crvena zvezda za vikend dobija najveće pojačanje, ali možda na kratko… (FOTO)

Objavljeno: 22.06.17 u 09:30

Posle dve nedelje dužeg odmora zbog reprezentativnih obaveza u Crvenu zvezdu se vraća Gelor Kanga koji je licenciran za mečeve sa Florijanom u prvom kolu kvalfikacija za Ligu Evrope.

Bliži se kraj priprema Crvene zvezde na Zlatiboru, a u subotu sledi povratak u Beograd kada se očekuje da iz Gabona stigne Gelor Kanga. Odmor za vezistu se završava u subotu 24. juna, a navijačima crveno-belih je juče jedan od najboljih igrača prošle sezone poručio je da stiže i da je spreman za nove izazove, pozirajući sa prijateljem i svojim dresom.

Kako saznaje HotSport, Zvezda je licencirala Kangu za mečeve sa Florjamom u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su šanse minimalne da se nađe u startnoj postavi narednog četvrtka na stadionu ‘Rajko Mitić’. Sledi svakako period rada i uklapanja u sistem trenera Vladana Milojevića, mada je fizički momak iz Afrike pokazao besprekornost prošle sezone.


Neki načelan plan kluba je da se Kanga proda u slučaju dobre finansijske ponude, ali je opcija selidbe u Kinu pre nekoliko dana definitivno otpala. Ipak, prelazni rok se tek polako zahuktava i do 31. avgusta ima dovoljno vremena.

0
0

4 Komentara

  1. Koliko je dobro igrao, toliko je i „prodao“ Zvedu u nekim kljucnim momentima… Apsolutno nisam za to da stranci igraju u nasim klubovima, dok mladi srpski talenti propadaju. Stranci nemaju osecaj ljubavi prema klubu….

    0
    0
    Odgovori
  2. Sećam se, pisalo je da Kangu traži moskovsi Spartak i kao dolaze skauti Spartaka da ga gledaju protiv Partizana. Kad ono ćorak, protiv Partizana se nije video ns terenu, uostalom kao ni u toku celog proleća Tobože Rusi ne znaju kakav je Kanga kapacitet a došao je, u Zvezdu, kao rezerva iz ruske lige. Kakvi mamlazi ovi iz zvezdinog menadžmenta! Ne znaju šta više da izlažu, pa sami sebi u usta uskaču!.Po onome pto je pokazao ovog proleća Kanga ne može nigde otići, ostaće kao kamen o vratu u Zvezdi! Eventualno, ako ode u onaj čuveni kineski drugoligaš „Ding ićDong Star“, u kojemu je glavna zvezda bio Milijaš, kao rezerva na tribinama.I takav Milijaš će biti glavni nosilac igre u Zvezdi, ove sezone, jer Milojević je već izjavio da voli da mu u timu dva straija igrača, a to će biti Milijaš i Anđelković.. Napred u nove poraze!.lada Bulatović Vib)

    0
    0
    Odgovori
  3. ma prodajte ga bre ljudi upropasti nas covek a vi ga drzite ko da ne vidite to…ja nista nisam video dobro u njemu a uze novac a mladji igrac bi vise dao a manje placen bio i plus bi zaradili na njemu na ovom ni evro nece dati

    0
    0
    Odgovori
  4. Kanga ima još jednu utakmicu kazne zbog crvenog kartona protiv Ludogoreca, nema pravo da igra u prvoj utakmici prvog kola ove sezone.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter